Ha már Anime

2012.09.18. 21:39

Üdvözöllek egy új világban idegen. Ebben a világban már nem azok a törvények, amiket te ismersz. Itt csak az erős éli túl. A gyenge meghal, és az ellenségeddé válik...

Ma suliban nem volt jobb dolgom, gondolkodtam mivel szórakoztassam a nagyérdeműt. (igen azt a pár szerencsétlent, aki véletlen erre tévedt és képes a baromságaimat olvasni Szeva Máté!) Úgy döntöttem az egyik kedvenc anime-mről  fogok tartani egy székfoglalót, ami nem más mint a High School of the Dead. Remélem páran ismerik a kedves olvasók közül, de akinek új lenne, annak röviden vázolom a történetet.

Adott főhősünk, aki szokás szerint lóg az óráról(mert mért ne?) és szemtanúja lesz annak, ahogy a portást megharapja egy érdekes ember, majd a portás az egyik jelenlevő telt keblű tanár néninek "szívja ki a nyakát". Miután ezt végignézte, fogja magát és elmegy órára (na nem tanulni... csodákban ne bízzunk:D) Beront a terembe és fogja szerelmét és elkezdi kirángatni a teremből. Ezzel csupán 2 probléma van. 1 a csajnak van pasija, 2 nincs kedvem óra közepén kimenni, mert valaki aki a kezét fogja arról hadovál h Zombik vannak a suliban. (de őszintén melyik éltanuló dőlne ennek be?) Az ellenkezést egy határozott pofon töri meg, majd elszabadul a pokol. Főhősünk (Takashi) a csaj (Rei) és a csaj pasija (.... hogy a faszomba hívják? őőőő pill AnimeAddicts ... Hisashi aaz... persze... hogy felejthettem el) na szóval elindulnak a tetőre a zombik elől. Nem érzem logikusnak, de az ő döntésük. Ez közben egy másik Duó is egymásra talál. A fegyvermániás Hirano (igen innen a nevem... hatalmas logikai tudásodat jutalmazom egy doboz elméleti sörrel. Igyad ne pofázz épp kifejtek :D) és Takagi. Hirano él hal a fegyverekért (és Takagiért) Takaginak meg simán van agya. Ők 2en is elkezdenek menekülni, majd egy szögbelövő egy polc és némi sűrített levegős patron segítségével egész eredményes harcot folytatnak. A későbbi nagy csapat 3. részlege a Saeko, Shizuka-sensei kombó. Saeko a gyakorlati harcban jeleskedik (lévén hogy kendózik, és érti a dolgát) Shizuka-sensei aki az iskolaorvos pedig.... őőő... izé... Neki van jogsija és kapcsolatai. (na meg kb akkora mellei mint 2 megtermett sárgadinnye, de a természet kegyes egyenlősége miatt szőkének született a drágám) Na ők 6-an fognak egy csapatba verődve az Anime folyamán balhéból balhéba keveredni a zombikkal teli városban.  A szemfüles olvasók, most röhögnek, hogy: "Nézd már a kis balfaszt... felsorol 7 nevet és beadja h 6an maradnak... azt hiszi ennyire nem figyelek? Noob...", akik ezt gondolták azokkal közölném, hogy "nézd meg az animet és rájössz h hülye vagy" ugyanis Spoiler!!!!! Hisashi az elején megmurdel, mivel a zombimagyartanár gyönyörűen megharapja.

Ami nekem tetszett ebben az anime-ben az annyinak köszönhető, hogy előtte néztem meg a Zombiland-et és enyhén betegre röhögtem magam rajta. Hát ezen is lehet röhögni, de itt a komolyságon volt inkább a hangsúly.Na meg a perverzión, ugyanis a drága hölgyek mászkálnak párszor gyanúsan alul öltözve, de sajnos (mint mindig) a lényeg nem látszik, de van nekünk fantáziánk ;) Aki szereti a zombi sztoriakt és a perverz anime-ket azoknak ajánlom. Akik nem? NEKIK IS, MERT JÓÓÓÓ!!!

Szevasztok 

A bejegyzés trackback címe:

https://funnyanime.blog.hu/api/trackback/id/tr354786792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása